Cykelrum, Barnvagnsrum

Cyklar

Cykelställ finns på gårdarna eller i våra tre cykelrum vid Starrängsringen 4-8, 12-14, 20-22. Tillträde sker med portnyckel. Cyklar får inte placeras i trapphus och förstugor eller lutas mot föreningens hus. Det är absolut förbjudet att låsa fast cyklar i trappräcken. I cykelrummen finns även cykelkrokar.

Tänk på att utrymmet i cykelrummen är begränsat och vi är många som ska samsas i detta utrymme. Det är bra om vi inte förvarar en massa onödiga cyklar som inte används alls i dessa utrymmen och att cyklar som ni använder sällan hängs upp på krokarna. Vi ber er att hålla gångarna fria från föremål nere i cykelförrådet så det är inte lämpligt att låsa fast cyklar i gallret.

Föreningen genomför en utrensning av “övergivna” cyklar i samband med höststädningen. Om ingen frågar efter cyklarna slängs de vid kommande vårstädning. Meddelande om detta sätts upp i samband med kallelse till respektive aktivitet. Du kan själv hjälpa till att hålla ordning genom att slänga din cykel när du vet att du inte kommer använda den längre.

boendepark1.jpg